Vuosi 2021

Yhdistyksen kevätkokous pidettiin 27.5. ja syyskokous 14.10.

Kesäkauden avaus pidettiin Maauimalan pihalla 6.6. Iso joukko ihmisiä nautti auringonpaisteesta, leikkimielisistä kilpailuista ja peräkonttikirppiksen tarjonnasta.

Heijastinpuutempaus järjestettiin 30.9. Kylänraitin puihin ripustettiin kymmeniä heijastimia, jotka välkkyvät iloisesti iltapimeällä autojen valoissa.

Halloweenin alla järjestettiin lapsille kurpitsanveistokilpailu, jonka voittajat saivat hienot palkinnot.

Joulunavaus järjestettiin 27.11. Kuusen valot ja kaivostornin tähti syttyivät, TuuMa-kuoro esitti joululauluja ja kyläyhdistyksen pojat paistoivat makkaraa ja tarjoilivat glögiä. Pieni joulupuoti avasi ovensa entisen fysioterapian tiloissa. Kiltti joulupukkikin vieraili paikalla. Joulunavaustapahtuma houkutteli paikalle monia Otanmäestä pois muuttaneita muistelemaan ja tapaamaan tuttuja.