Uusi puheenjohtaja Sirpa esittäytyy

Hei. kaikki eivät varmaankaan tunne/ tiedä kuka minä olen, joten pistänpäs tähän tietoa itsestäni. Olen kohta 63 vuotias. Toimin Oulussa ravintola-alan yrittäjänä 13 vuotta, sitä ennenkin ravintola-alan. Sitten meni rahahommat pieleen, kaikki meni mitä oli eikä riittänytkään...
Panimme ilmoituksen tori.fi "halutaan vuokrata okt maalta".
Olemme nyt asuneet 7 vuotta Lastaajantiellä. Tykkään liikkua luonnossa, marjoja, sieniä ja yllätyksiä löytyy.
Mielestäni Otanmäki on hyvä paikka asua ja potentiaalia löytyy vaikka mihin.
Yhteistyöterveisin Sirpa Ylisirniö

Otanmäki kyläyhdistyksen tavoitteena on ajaa Otanmäen asukkaiden etuja, lisätä viihtyvyyttä ja yhteishenkeä, vaalia perinteitä ja järjestää tapahtumia ja aktiviteetteja.
Otanmäki kyläyhdistys on poliittisesti ja uskonnollisesti riippumaton ja voittoa tavoittelematon järjestö. Teemme yhteistyötä eri toimijoiden kanssa tapahtumien järjestämisessä.

sähköposti: otanmaki.kylayhdistys@gmail.com