OTANMÄEN

UUTISIA


Kyläyhdistyksen ja muiden toimijoiden uutisia ja kylän tapahtumiaOtanmäki kyläyhdistyksen SYYSKOKOUS maanantaina 2.10. klo 18.00 Otanmäen kirjastossa. Käsitellään sääntöjen määräämät asiat ja jutellaan kylän yhteisistä asioista. Kahvitarjoilu. Tervetuloa!


LOGOKILPAILU 2.10.2023 asti. 

Suunnittele Otanmäki kyläyhdistykselle logo, joka mielestäsi kuvaa Otanmäkeä omaleimaisena ja erityisenä kylänä ja hyvänä paikkana asua, elää ja harrastaa. Logo tulee näkymään yhdistyksen ilmoituksissa, sosiaalisessa mediassa ja www.sivulla. Sen voi painaa T-paitaan tai huppariin, mukiin, kangaskassiin tai lippikseen. Voit piirtää, maalata, valokuvata tai suunnitella logon kuvankäsittelyohjelmalla. Lähetä ehdotuksesi 2.10. mennessä sähköpostilla otanmaki.kylayhdistys@gmail.com tai tuo se kyläyhdistyksen kokoukseen ma 2.10.2023 Otanmäen kirjastoon.


FRISBEEGOLRATA rakennetaan vuoden 2023 loppuun mennessä

Urheilutalon ympäristöön yhteistyössä Vuolijoen aluelautakunnan kanssa.

Piiparinmäki oy on lahjoittanut hankkeeseen merkittävän apurahan.

Frisbeegolf on matalan kynnyksen laji, joka sopii monenlaisille urheilijoille

ammattilaisista sohvaperunoihin.

Radan ensimmäisenä valmistuvat 9 väylää tulevat helppokulkuiseen

maastoon. Myöhemmin valmistuvat 9 väylää sijaitsevat haastavammassa

kallioisessa maastossa, jossa on pelaajille tarjolla mutkia ja jyrkkiä nousuja

ja laskuja.

Radan pohjaa ja heittopaikkoja laitellaan kuntoon talkoilla.

Tule mukaan talkoilemaan ja tutustumaan rataan ja toisiin pelaajiin! Seuraa ilmoittelua kylän ilmoitustauluilla ja sosiaalisessa mediassa.


ASIOINTIBUSSI tiistaisin Otanmäestä Vuolijoen kaupalle ja terveyskeskukseen. Lähtö koululta 8.45, SEO:lta 8.55. Bussimatka maksaa 3,50/suunta, tai Waltti-kortilla 2,50. Bussi pysähtyy S-kaupan pihaan ja käy tarvittaessa myös terveyskeskuksella. Paluulähtö Vuolijoelta klo 10.30.


KIRPPUTORI auki tiistaisin klo 12-16 seurakuntatalon pohjakerroksessa. Paljon vaatteita ja kodin tarvikkeita. Käynti takapihan puolelta. Samaan aikaan omatoimikahvila yläkerrassa. Järjestäjä Kajaanin srk:n vapaaehtoiset. Tuotto lähetystyölle. 


ELÄKELÄISTEN KUNTOSALI eli SENIORIEN LIIKUNTAPYSÄKKI ma ja pe klo 14-15 Urheilutalon kuntosalissa. Kuntoilun päälle  kahvit porinoiden kera Urheilutalon kahviossa. Hinta 2,50 e kerta. Kuntosalilippuja voi ostaa Otanmäen kirjastosta.


ÄIJÄKERHO TORSTAISIN

Vapaamuotoinen ukkojen porinakerho kokoontuu Otanmäen SEO:lla torstaisin klo 9.00. Lämpimästi tervetuloa tarinoimaan ja vaihtamaan ajatuksia.


KAUPPA on edelleen toiveissamme. Odotamme kylälle innokasta yrittäjää, joka perustaisi kaupan. Asiakaspohja on riittävä, ja mahdollisia tilojakin löytyy. Puuttuu vain kauppias. Toistaiseksi meitä palvelee SEO:n elintarvikemyynti maanantaista perjantaihin ja tiistai-aamupäivisin Vuolijoen kaupalle vievä asiointibussi.